Tukinetti

Kantri-Sampo

Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille

Kantri-Sampo- hankkeen kohderyhmänä ovat Kainuulaiset maaseutu-, luonto- ja luonnontuotealan, hoitoalan sekä elintarvike- ja elintarvikkeiden jatkojalostusalan yrittäjät, yrittäjiksi aikovat, luonnonvara-alan opiskelijat sekä alan kehittäjäverkostot ja toimijaorganisaatiot.

Kantri-Sampo- hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä heidän osaamistaan kehittämällä, sekä lisätä yhteistyötä ja yrittäjyysvalmiuksia kohderyhmien parissa. Tavoitteena on yhteistyö yli toimialojen, uudenlaiset toimialoja yhdistävät tuotteet, palvelut, innovaatiot sekä lähialuetuotannon tilaustoimitusketjujen maakunnan sisäiset ratkaisut. Tavoitteena on myös kehittäjäverkoston osaamisen lisääntyminen ja Impilinna oppimisympäristön kehittäminen yrittäjyyden alustaksi.

Kantri-Sampo -hankkeen toimenpiteitä ovat kohderyhmälle tarjottavat valmennus, lyhytkoulutukset, työpajat, opintomatkat sekä yrityskohtainen ohjaus ja neuvonta toiminnan laadun ja yritysten kilpailukyvyn lisäämiseksi.

Hanke on Kainuun ammattiopiston hallinnoima yhteistyö- ja valmennus-, koulutushanke. Toisena toteuttajana on ProAgria Kainuu ry / Kainuun Maa- ja kotitalousnaiset.

Kantri-Sampo

Jaa tämä sivu

Henkilöstö
Riitta Turpeinen

Projektipäällikkö
044 294 4514
riitta.turpeinen@kao.fi

Arja Kurkinen

Ruoka- ja elintarvikeasiantuntija
043 827 1983
arja.kurkinen@maajakotitalousnaiset.fi

Hankkeen tiedot
Kantri & Co. – Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille

Voimassaoloaika:

1.1.2016- 30.6.2019


Budjetti:

366 480 euroa


Rahoittaja:

Kainuun ELY -keskus, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma (MSR)